Pušinis 2016 (I) / 6,5%

Pradžia – 2016 01 16
Išpilstyta – 2016 02 01

 

Style Information

Name: Pušinis
Recipe Type: All Grain
Category: Elis

Grains & Extracts

Name Amount Notes
Bazinis, Maltosa 5 kaušai tame kiekyje:
Chocolate Dehusked 800 50 g.
Special B 350 300 g.
Avižų dribsniai 400 g.

Hops

Name Amount Alpha Acid % AAU Time Notes
Smolysty (švieži) 200 g. 0% 0 -> į bravorą
0% 0 sausas apyniavimas

Adjuncts

Name Type Use Amount Time Notes
Pušų pumpurai Herb Boil 100 g.
Pušų pumpurai Herb Secondary 100 g.

Yeasts

Name Amount Notes
Mauribrew 514 (elio) 10

Fermentation

Step Time Temperature Container Additions
Name: Amount
Notes
2016 01 16 Kambario 24 l.
Fermentacija
2016 01 30 Kambario 24 l.
Pušų pumpurai: 100
Antrinė fermentacija
2016 02 01 Kambario po 1 l.
Brandinimas stikliniuose buteliuose
2016 02 16 Rūsio po 1 l.
Brandinimas stikliniuose buteliuose

Beer Recipes Plugin by Brad Ledbetter

Leave a Reply