4 IPA 1

Style Information

Name: IPA
Recipe Type: All Grain
Category: IPA
Type: Ale
 

Grains & Extracts

Name Amount Notes
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 7 KG
Weyermann Cara-red 0,5 KG

Hops

Name Amount Alpha Acid % AAU Time Notes
Columbus 40 G 17% 680 30
Columbus 10 G 17% 170 0
Hallertau Hersbrucker 100 4% 400 0 Įdėti antrinei fermentacijai

Yeasts

Name Amount Notes
ALE 514 1

Boil

Amount: 10
Water Description:
Time: 30 minutes
Target Batch Size: 25

Fermentation

Step Time Temperature Container Additions
Name: Amount
Notes
2014.02.04 22 * c Fermentacijos indas (25 litrai)
Pirminė fermentacija
2014.02.09 22 * c Fermentacijos indas (24 litrai)
Antrinė fermentacija
2014.02.12 22* c Buteliai (23 litrai)
Brandinimas buteliuose šiltai
2014.02.21 - 0
Nebėra

Profile

Actual OG: 1050.000
Actual FG: 1004.000
Actual ABV: 6.00%
 

Beer Recipes Plugin by Brad Ledbetter

Leave a Reply